Menu

Humanitarni koncerti

26.04.2014. - „Muzikom za zdravlje″

Dom omladine i Udruženje muzičara Sax, u saradnji sa Opštinskom organizacijom Crvenog krsta, prikupili su 17.000 dinara na humanitarnom koncertu „Muzikom za zdravlje: Lavu, Marku, Daliborku i Milici″. Nastupali su vršački bendovi 23 F.E.D., Acid Base, PechurkaZ i sastav Amala iz Temišvara. Posetioci nisu plaćali ulaz, nego su, koliko je ko mogao i hteo, donirali u kutiju na ulazu. Oni koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju humanitarnom koncertu svoj prilog su mogli uplatiti na račun Crvenog Krsta.

6-8.06.2014. - Humanitarni moto-rok vikend za postradale od poplava u Srbiji

U Domu omladine u Vršcu održan je Humanitarni moto-rock vikend. Uz četrnaest bendova, više stotina posetilaca svake od tri večeri odlično se provelo, a uz to su prikupljena i određena sredstva za pomoć ugroženima od poplava. Vršački bajkeri i rokeri ponovo su pokazali veliku solidarnost sa onima koji se nalaze u nevolji. Čim su objavljene prve informacije o poplavama u Srbiji i njihovim posledicama, KNM BMW, MK Vršac i Udruženje muzičara Vršca „Sax″ rešili su da pomognu, i dogovorili humanitarni moto-rok vikend.

21.08.2014. - Humanitarni moto defile i rok koncert za postradale od poplava u Vršcu

U organizaciji KNM BMW Vršac, MK Vršac, Udruženja muzičara Vršca „Sax″ , Kulturnog centra Vršac i Crvenog krsta Vršac, na Gradskom trgu je organizovan moto defile i rok koncert na kome su nastupali sastavi Bite, Sigillum i Holloklok, za prikupljanje novčane pomoći za Vrščane stradale u poplavama tokom avgusta.

 

Opširnije...
Pratite nas putem RSS-a

20 godina UMV „Sax“

20 godina UMV Sax cover

Udruženje muzičara Vršca „Sax“ okuplja muzičare i ljubitelje muzike svih generacija i stilskih opredeljenja, obrazovanja i profila. Osnovno opredeljenje Udruženja je približavanje muzičkih vrednosti širokoj populaciji, a naročito mladima, očuvanje i popularizacija rok kulture, te afirmacija lokalnih umetničkih kapaciteta. Ovog proleća 2019. godine, UMV "Sax" obeležava jubilej - 20 godina postojanja...

ALISA U NOVOGODIŠNJOJ ZEMLJI ČUDA

Alisa u novogodisnjoj zemlji cuda 15.12.2019

Novogodišnji spektakl "ALISA U NOVOGODIŠNJOJ ZEMLJI ČUDA" u organizaciji - ACRO DANCE KLUB Super Star, dečiji hor RASPEVANO SRCE i glumci VAU Ars na čelu sa Zoranom Tomić a pod pokroviteljstvom UM SAX! NP STERIJA 15.12.2019 sa početkom od 19 časova. Ulaznice po ceni od 300 dinara mogu se rezervisati kod Aleksandre na br. 060/6717-290.

BEZ TOWER ROCK FESTA 2019. GODINE

10615484 686021638160222 63012460688499502 n

Organizacioni tim TOWER ROCK FESTIVALA je na sastanku 11. 10. 2019 godine odlučio da ove godine odustane od organizacije ovog festivala. Razlog pored nedovoljnih finansija za održavanje TRF-a je i taj što ove godine po prvi put nije prijavljen nijedan vršački rock bend. Osnivači TOWER ROCK FESTIVALA su 2004 godine pokrenuli ovaj festival sa ciljem promocije autorske rock muzike u Vršcu. Pored vršačkih bendova učešće su uvek imali i bendovi iz Srbije a 2017. i iz Rumunije. 2018. godine napravili smo saradnju sa BUNT ROCK festivalom, sa željom da pomognemo još nekom bendu da se promoviše putem ovog prestižnog festivala koji se emituje na kanalu RTS-a.

Veliko hvala svima koji su pomagali ovaj festival godinama unazad. Nažalost, Vršac ove godine nema nijedan mladi autorski bend i zbog stoga sa žaljenjem ovim putem obaveštavamo sve koji su nas pratili svih ovih godina da TOWER ROCK FEST 2019. neće biti održan.

Naravno, ne odustajemo od ove priče i nadamo se da će u nekim narednim godinama Vršac iznedriti neku novu, mladu kreativnu energiju sa kojom ćemo ponovo pokrenuti ovaj festival.

Organizacioni tim TOWER ROCK FEST 2019

Dečiji festival "Pevajmo srcem" organizuje audicije za soliste

Pevajmo srcem audicija 2019